červenec 2020

Po Út St Čt So Ne
01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<   >




Mirabilandia 2007 ( Autorka Marťula ) Itálie

Mirabilandia 2007 ( Autorka Marťula ) Itálie

Zábavní park Mirabilandia se nachází v italském kraji Emilia Romagna, několik kilometrů jižně od Ravenny. Je situován v blízkosti mořského pobřeží, což z něj činí výbornou příležitost, jak si zpestřit dovolenou u Jaderského moře.

5.12.2008 více>>>



Tropical Islands 2007 (autor Vašek HD) Německo

Tropical Islands 2007 (autor Vašek HD) Německo

Je 10:00, teploměr ukazuje -3 stupně, na zem dopadá namrzlý déšť a skrz studenou mlhu není vidět dále než na pár desítek metrů. Já ležím v plavkách na lehátku na písečné pláži a jen po očku registruji, že pár metrů ode mě si skupinka mladých lidí hází s létajícím talířem a o kousek dále jiná skupinka dovádí v teplé průzračné vodě.

5.12.2008 více>>>



Thorpe Park 2007 ( autor TonyH ) Anglie

Thorpe Park 2007 ( autor TonyH ) Anglie

Na tento park jsem nalezl v několika recenzích samou chválu a tak jsem byl docela zvědavý, jestli splní, co slibuje. Mám zážitky ze dvou amerických parků (i když trochu staršího data) a z loňské návštěvy pařížského Disneylandu. Hned na začátek si dovoluji soudit, že z hlediska adrenalinových atrakcí patří Thorpe rozhodně mezi ty lepší

5.12.2008 více>>>



Aquopolis 2007 (autor Vašek HD) Španělsko

Aquopolis 2007 (autor Vašek HD) Španělsko

Ačkoliv se nejedná o zábavní park, ale ryze vodní park, tak i přesto jsem se rozhodl s vámi podělit o zkušenosti a zážitky... Aquopolis se nachází ve Španělsku na pobřeží Středozemního moře v malebném letovisku La Pineda. Obecně známé je spíše letovisko Salou, do kterého je to z La Pinedy co by kamenem dohodil

4.12.2008 více>>>



Skyline Park 2006 ( autor Dr. film ) Německo

Skyline Park 2006 ( autor Dr. film ) Německo

Pojedete-li někdy za Mnichovem po dálnici A96 zahlédnete po své pravici na "poli" se rozprostírající Skyline park. Rozhodnete-li se pro jeho návštěvu zklamáni jistě nebudete, ale dopředu třeba říci, že Skyline park je (na evropské poměry) průměrný zábavný park.

4.12.2008 více>>>



PortAventura 2007 (autor Vašek HD) Španělsko

PortAventura 2007 (autor Vašek HD) Španělsko

PortAventura je velmi pěkný a rozlehlý park s bohatou nabídkou kvalitních atrakcí, mající bohužel jedno podstatné negativum a  tím je obrovská návštěvnost parku a s tím spojené nekonečné čekání ve frontách na žádanější atrakce.

4.12.2008 více>>>



Europa Park 2007 ( autor LERw!g ) Německo

Europa Park 2007 ( autor LERw!g ) Německo

Europapark je první a zatím i jediný park tohoto typu, který jsem navštívil, takže ho asi nedokážu porovnat s ostatními. Proto se raději pokusím o popis než o srovnání.

4.12.2008 více>>>



Gardaland 2007 ( autor Vašek HD ) Itálie

Gardaland 2007 ( autor Vašek HD ) Itálie

Do Italského Gardalandu jsem vyrážel tak trochu se smíšenými pocity.  Podle dostupných informací jsem ho považoval spíše za „béčkový“ zábavní park, jen těžko konkurující vyhlášeným parkům,  jako je například  PortAventura, kterou jsem navštívil loňské léto. Co si budeme nalhávat, není to park, který by lákal lidi na nějakou mega atrakci, kterou jinde nenajdete.

4.12.2008 více>>>



Six Flags Great Adventure 2010 (napsal Mmmatesss)

Six Flags Great Adventure 2010 (napsal Mmmatesss)

Při návštěvě New Yorku bylo jasné, že musíme navštívit Six Flags Great Adventure. Ve čtvrtek 30.6.2010 jsme brzy ráno odjížděli z autobusového nádraží Port Authority v NYC směrem k zábavnímu parku. Autobusová společnost NJ transit provozuje přímou linku NYC-Six Flags, cca za 35$. Po necelých dvou hodinách jízdy jsme se ocitli na parkovišti před parkem snů.

19.8.2010 více>>>



Universal Studios Florida 2009 (autor Téčko)

Universal Studios Florida 2009 (autor Téčko)

Takže pokračujme v krasojízdě a po recenzi na Island Of Adventure je tu recenze na druhý z parků Universal Studios Florida. Budu navazovat na některé věci z předchozí recenze, tak by bylo možná dobré si ji přečíst jako první.

19.5.2010 více>>>



1 2 3 4 5 6 7